Creative Textile Flooring
Over Heuga

Waarom Heuga?
Duurzaamheid
Heuga in de pers
Contact
Company details
Garantie
Algemene voorwaarden

Help

Navigatie
Home
Waar je je ook op de website bevindt, je kunt altijd terugkeren naar de beginpagina door op 'Home' te klikken. Deze vind je linksboven op de website onder het Heuga-logo.

Catalogus
We hebben de catalogus als een 'virtueel huis' ingericht zodat je elke ruimte kunt bezoeken. Vervolgens is het mogelijk de stijlen op aanbieding te bekijken en te kiezen voor individuele kleuren binnen elke stijl. Om naar een ruimte terug te keren, klik je op het gewenste niveau op 'terug' in je browser of op de links onder het logo van Heuga linksboven.

Advies en informatie
Deze sectie bevat uitgebreide informatie over onze tapijttegels. Je vindt hier informatie over de benodigde hoeveelheid, legwijze en onderhoud. Je kunt de 'veelgestelde vragen' doornemen, of via e-mail contact opnemen met onze experts.

Waarom Heuga?
Ontdek waarom Heuga-producten zich onderscheiden van conventionele vloermaterialen én waarom ze beter zijn.

Product zoeken
De snelste manier om onze collecties en kleuropties te vinden.

Vloer calculator
Door gebruik te maken van onze vloer calculator kun je eenvoudig berekenen hoeveel tegels je nodig hebt. Voor rechthoekige kamers kun je de standaard-calculator gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen, is de breedte en de lengte in te voeren en vervolgens op 'berekenen' te klikken. Dit resulteert in de totale ruimte in vierkante meters inclusief een marge van 10%. Dit biedt je de mogelijkheid om de tegels op maat te snijden.

Voor ruimtes die bestaan uit verschillende rechthoeken (bijvoorbeeld de 'L'-vorm) kun je de geavanceerde calculator gebruiken. Meet elke rechthoek afzonderlijk, voer de maten in en klik op 'berekenen'. Het weergegeven resultaat omvat de volledige ruimte uitgedrukt in vierkante meters (inclusief een marge van 10%)

 
 
Talen:  Heuga in het Engels   Engels  Heuga in het Duits   Duits  Heuga in het Nederlands   Nederlands  Heuga in het Frans   Frans  Heuga in het Frans   Deens
Home |  Over Heuga |  Interface |  Persberichten |  Contact |  Algemene voorwaarden |  Garantie |  Help
©2014 Heuga Home Flooring; the consumer division of Interface, the first name in modular flooring.


Heuga Home Flooring maakt (beperkt) gebruik van cookies op deze website. Voor meer informatie over cookies en hoe wij hier gebruik van maken, verwijzen wij u naar onze privacy regelgeving.